FotosJaantje

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben Acceptance&Commmitment coach en trainer, ZKM-consultant en verzorg ik opleidingen en trainingen voor professionals.               

Ik ben  vrolijk, down to earth, creatief, enthousiast, aandachtig, praktisch en ik wil graag met mijn persoonlijke aanpak een meerwaarde zijn voor anderen. Tien jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk het Leerpunt geopend, waarin ik mensen coach en professionals train in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Sinds 2018 heet mijn coachings-en trainingsbureau Bureau Jaan en ben ik gevestigd in den Ilp, een prachtige buitenplek onder de rook van Amsterdam waar ik met mijn partner een piepklein kerkje mag beheren.  Daarnaast heb ik een droom gerealiseerd met een praktijk op wielen, de Coach Cabin, een buitengewoon bijzondere werkplek waarmee de optie wordt geboden te werken op een plek in de natuur waar jij je thuis voelt.  Een dagdeel op pad gaan met de Coach Cabin is daarmee een optie in de coachingstrajecten die ik aanbied.

‘Als je trouw bent aan jezelf en ruimte kunt maken voor wat jij belangrijk vindt in het leven, dan sta je sterk. En lééf je echt.’

Dat merk ik dagelijks in mijn praktijk, maar ook in mijn priveleven.
Daar is moed voor nodig. Niemand krijgt zomaar een potje vertrouwen aangereikt om stappen te zetten. Daar gaat het ook niet om, moed toon je door dingen te doen die je spannend vindt, door te proberen. Zo leer je je kwaliteiten, belemmeringen en verlangens ontdekken en kun je bewuste keuzes maken die je op koers krijgen en houden.

In mijn coachingstrajecten en trainingen nodig ik uit mensen uit om bij zichzelf stil te staan én op pad te gaan – om zo te ontdekken en te leren. In mijn praktijk put ik uit een gereedschapskist vol kennis en werkvormen , waarmee ik bij coachees op het juiste moment de juiste snaar kan raken, zodat zij – met meer zelfinzicht en vitaliteit – stappen vooruit zetten. En het leven voluit leven.

“Geef me de moed te veranderen wat ik kan veranderen, de kalmte te aanvaarden wat ik niet kan veranderen en de wijsheid het verschil tussen deze te zien”

Sinds 2009 train ik – voortbouwend op mijn schat aan ervaring als docent en leerlingbegeleider – coachende professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling in met name Acceptance & Commitment Training (ACT)

Na vele opleidingen en cursussen kwam ik in 2012 uit bij Acceptance and Commitment Training. Deze bewezen effectieve methode is voor mij de kapstok waar alles samenvalt van wat ik weet, ervaar en waar ik voor en achter sta. Het gedachtegoed en de werkwijze sluiten volledig aan bij wat ik al doe en waar ik voor sta. ACT zit me gegoten en daarom gebruik ik ACT als kapstok en leidraad in mijn werk en leven. Momenteel schrijf ik mee aan een boek over ACT voor coaches en als het goed is komt dit in het najaar van 2020 uit. Aan coachende professionals geef ik trainingen gebaseerd op ACT, zowel Incompany als bij Bureau Jaan zelf. Tot slot geef ik met mijn partner workshops voor liefdesstellen, gebaseerd op ACT.

In de trainingen die ik geef is veel persoonlijke aandacht en werk ik dus met kleine groepen. Daarbij gebruik ik mijn docentenachtergrond om de trainingen zo vorm te geven dat het geleerde ook echt beklijft en de vertaalslag naar de praktijk gemaakt wordt. Kernbegrippen voor mijn aanpak zijn: persoons- en doelgericht, betrokken, warm, aandachtig, enthousiast, creatief, combinatie van hoofd & hart & theorie & praktijk, waarde toevoegend voor de langere termijn.

Graag beteken ik iets voor jou in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Neem gerust contact op om te bespreken of ik iets voor jou of je organisatie kan betekenen.



Neem gerust contact op voor een afspraak om kennis te maken

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben Acceptance&Commmitment coach- en trainer en ZKM-consultant,  vrolijk, down to earth, creatief, enthousiast, aandachtig, praktisch en ik wil graag met mijn persoonlijke aanpak een meerwaarde zijn voor anderen. Daarom heb ik tien jaar geleden mijn eigen praktijk Bureau Jaan  geopend, sinds 2 jaar gevestigd in den Ilp, een prachtige buitenplek onder de rook van Amsterdam. 

 LEES MEER