ACT liefdesrelatie2In de tweedaagse workshop Liefdesleven: Werk in uitvoering die ACT in Liefde organiseert sta je stil bij je relatie, bij de partner die je wil zijn en krijg je handvatten om op een waardevolle manier in jezelf en elkaar te blijven investeren. Daarnaast krijg je zicht op (onbewuste) patronen die in jullie relatie spelen, zodat je meer begrip krijgt voor je eigen gedrag en het gedrag van je partner. Op die manier kan je negatieve patronen makkelijker doorbreken.

 

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor stellen die hun relatie een impuls willen geven of zichzelf in relatie met de ander op een dieper niveau willen begrijpen. Daarbij wordt er van je verwacht dat jullie je voor elkaar open kunnen stellen om te reflecteren op elkaars gedrag. Er wordt gewerkt met respect, humor, liefde en een knipoog.

Tijdens de workshop werk je voornamelijk met elkaar als stel en daarnaast leer je samen met en van andere stellen. Je krijgt concrete handvatten hoe je je relatie kunt verdiepen en verbeteren. De concrete handvatten krijg je ook op papier mee in de vorm van een liefdeswerkboek. Daarnaast worden jullie verwend op beide dagen met een heerlijke uitgebreide lunch, goede koffie, sapjes en lekkers. 

Neem gerust contact op voor meer informatie

Testen hoe opmerkzaam je bent?

En gratis oefeningen ontvangen die je helpen meer bewust te worden van wat je doet, denkt en voelt en daar effectief mee leert omgaan? Zodat je bewust kunt kiezen hoe en waar je aandacht aan schenkt?

 

 JA, IK HEB INTERESSE

Coaching

BUREAU JAAN BIEDT COACHINGTRAJECTEN ZOWEL PRIVE ALS WERKGERELATEERD

 LEES MEER

Trainingen

 JE LEERT DE BASISPRINCIPES EN DE HANDELSWIJZE VAN ACT KENNEN, TOEGESPITST OP JE COACHENDE ROL. 

 LEES MEER

Workshops

STA STIL BIJ JE RELATIE EN KRIJG HANDVATTEN OM WAARDEVOL IN JEZELF EN ELKAAR TE BLIJVEN INVESTEREN. 

 LEES MEER

Den Ilp 2
1127PA Den Ilp

06-26146002
info@bureaujaan.nl

 

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben Acceptance&Commmitment coach- en trainer en ZKM-consultant,  vrolijk, down to earth, creatief, enthousiast, aandachtig, praktisch en ik wil graag met mijn persoonlijke aanpak een meerwaarde zijn voor anderen. Daarom heb ik tien jaar geleden mijn eigen praktijk Bureau Jaan  geopend, sinds 2 jaar gevestigd in den Ilp, een prachtige buitenplek onder de rook van Amsterdam. 

 LEES MEER